vineri, 19 Ian 2018 · 5:19            Cosul de cumparaturi  ·  Login  ·  Inregistrare
Home                 Contact
SC BORDULA EUROANIMODE SRL  Haine si accesorii pentru animale de companie - eleganta si confort

Informatii utile
Marime,masura,intretinere
  1. Cum se alege mărimea vestimentaţiei? Se măsoară lungimea spatelui de la greabăn până la a doua vertebră de la coadă . Lungimea reprezintă mărimea hăinuţei (mărimile sunt din 5 în 5 cm. respectiv 25,30,35,40,45,50,55,60,65,70,75 , 80).Pentru o mărime adecvată este bine să luaţi şi măsura toracelui . La accesoriile de vestimentaţie sunt trei mărimi : S , M, L . Este recomandat ca de la o vârstă fragedă să fie obişnuit cu hăinuţele şi accesoriile .
  2. Folosiţi un centimetru de croitorie , fără a-l brusca , atunci când îi luaţi măsurile .


  3. Vestimentaţie pentru fiecare anotimp: Animalele de companie sunt foarte sensibile . Pentru fiecare anotimp există hăinuţe , costumaşe , pelerine şi accesorii adecvate .
  4. Vestimentaţia adecvată: Se alege mărimea corespunzătoare , aceasta oferind libertate de mişcare şi asigurând confortul termic . O vestimentaţie mai mică sau mai mare va incomoda şi va crea disconfort .
  5. În pas cu moda: Există parade de modă canină , lansări de colecţii , vestimentaţie pentru fiecare anotimp şi eveniment. Având produse care poartă marca -EUROANIMODE®- veţi fi întotdeauna în pas cu ultimele creaţii şi tendinţe ale modei .
  6. Accesoriile de vestimentaţie: Au un rol important pentru a sublinia eleganţa , distincţia şi a crea un look personal.
  7. Întreţinerea vestimentaţiei: Toate produsele care poartă marca -EUROANIMODE ® -au o etichetă cu pictograme privind întreţinerea (spălare , albire , centrifugare , călcare , etc.)
  8. Certificatul de garanţie: În calitate de producător toate produsele noastre sunt însoţite de un certificat de garanţie declaraţie de conformitate şi de calitate , conform normelor U.E.
  9. Important: Fiecare produs are o etichetă cu : proucătorul , marca, mărimea, pictograme privind intreţinerea şi pe fiecare produs este aplicat prin brodare emblema .Vă rugăm verificaţi ca fiecare produs să conţină aceste elemente .Ele vă certifică că aţi cumpărat un produs de calitate marca EUROANIMODE ®Informatii utile
Marime,masura,intretinere

Cosul de cumparaturi
Este gol.


Distribuie


CONTACT SC BORDULA EUROANIMODE SRL S.R.L.
 arata tel
     arata mobil
 arata email
ABONARE     MOBIL
powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro


X